Kundvagnen är tom 

Inspiration och kundcase

Designa ditt smycke hos våra skickliga guldsmeder

 

På Guldsmedshuset kan du tillsammans med våra skickliga guldsmeder låta designa och tillverka ett nytt smycke helt efter dina egna önskemål och idéer. 

Vi nytillverkar förlovningsringar, vigselringar, många typer av smyckesringar, örhängen, hängsmycken, armband och mycket, mycket mer. Vi designar och tillverkar också unika smycken till vår butik där du som kund hittar många färdiga produkter.

 

Rödguld, Vitguld, Silver, Palladium, Platina
 

Naturligtvis har vi många modeller av vigselringar, förlovningsringar och andra smycken i butiken som man kan utgå från när man börjar att planera en nytillverkning.

Vi arbetar i olika ädelmetaller som rödguld, vitguld, silver, palladium och platina. Du som kund kan alltid ta med eget material, även stenar, men vi tillhandahåller naturligtvis med nytt vid behov. (Läs mer under omarbeta). Vi tar hem diamanter och andra stenar från seriösa och miljömedvetna leverantörer  så att du som kund kan välja i lugn och ro.

Kostnadsfri konsultation i butiken

Du behöver inte boka tid utan är välkommen in i vår butik för en kostnadsfri konsultation med en av våra guldsmeder. Vid vårt första möte pratar vi och skissar på idéer. Vi diskuterar material och budget samt ger dig ett kostnadsförslag. När vi är överens påbörjar vi arbetet med din beställning och som kund får du tillfälle att prova och titta på smycket under arbetets gång. På så sätt kan du och guldsmeden göra små justeringar som resulterar i det perfekta smycket för just dig.

Genuint hantverk

Vi värnar om hantverket. Vi är stolta över vårt gedigna hantverk och tror på att tillverka smycken som skall hålla i generationer.

Välkommen du också!