Kundvagnen är tom 

Tjänster/ServiceVåra tjänster
 

Vi på Guldsmedshuet är specialister på nytillverkning av smycken och omarbetningar.

Tillverkning och omarbetning av smycken

Vi kan ta fram ett helt nytt smycke tillsammans med dig, eller designa om en gammal ring eller örhängen som du redan äger.

Det kan exempelvis handla om att ändra storlek på en ring eller justera längden på ditt favoritsmycke – eller smälta ner och göra om det helt och hållet.

Juvelarbete, reparation och gravyr

Utöver tillverkning och omarbetning av smycken så har vi lång erfarenhet av juvelsarbeten och reparationer. Vi kan erbjuda gravyr – både för hand och maskinellt.

Unika smycken för unika människor

Vårt motto är “unika smycken för unika människor”. För oss är det viktigaste att du blir nöjd – därför arbetar vi gärna tillsammans för att ta fram just det smycke som du vill ha. Kontakta oss för att prata vidare om vad vi kan skapa.

Varmt välkommen!

 

 

 

Vårda dina smycken på bästa sätt

 

Smycken är till för att bäras. Men det innebär också att de slits. Ringar är smycken som utsätts för mycket slitage – något som försvagar ädelstenarnas infattningar. Att tappa ädelstenar kan bli väldigt kostsamt!


Genom att göra en årlig kontroll av dina ringar som du bär dagligen ser du till att de håller måttet en lång tid framöver. Vi rekommenderar att göra detta i en guldsmedsaffär. Andra smycken kan du låta kontrolleras med några års mellanrum.


När du lämnar in dina smycken hos oss så gör vi en noggrann översyn och rengör smyckena med professionella instrument.

Kontakta oss för en översyn av ditt smycke.