Kundvagnen är tom 

Omarbetning

 

Omarbetning av smycken

Smycken bär ofta på många minnen. Att omarbeta smycken innebär att du kan bevara gamla smycken eller guld på olika sätt. Ibland vill man spara hela smycket eller bevara delar av det för att omarbeta till något nytt. Kanske vill du lägga till eller ta bort en ädelsten på en ring? Eller varför inte helt smälta ner en ring och göra om den till ett vackert hänge på ett halsband?

Möjligheterna är många när det kommer till att ge nytt liv till gamla smycken.

 

Nya smycken av gammalt guld

Guld har unika egenskaper och låter sig smältas ner för att återuppstå i nya skepnader. Vill du smälta om ditt guld finns det nästan obegränsade möjligheter till nya varianter av smycken som vi kan tillverka där just ditt guld får leva vidare i generationer.
En vacker tanke som dessutom är miljövänlig.

 

 

 

Återanvänd ädelstenar

 

Ädelmetaller och ädelstenar är dyrbara och exklusiva material. Många ädelstenar går att återanvända i nya smycken. En omarbetning kan exempelvis innebära att du lägger till en ädelsten på en ring.
 

Vi gör om dina smycken

Du är alltid välkommen till oss med eget material. Det kan exempelvis vara ett familjesmycke som du vill omarbeta till en mer modern stil, eller en ring som skulle passa bättre med en fin ädelsten. Vii ger olika förslag och inspiration på vad du kan göra med dina smycken.

Du är med under hela processen och kan känna dig trygg med att just ditt minne bevaras på bästa sätt.
 

Smycke som betalning

Du kan också använda dig av dina gamla smycken som betalning för något nytt.
Sälj ditt guld till oss på Guldsmedshuset.

 

Bevara dina smycken och minnen

 

Smycken bär på många minnen och historier. Vi hjälper dig att bevara minnen och smycken på bästa sätt genom att exempelvis:

●  Göra om ärvda vigselringar till smyckesringar

●  Gravera namn och datum på olika smycken

●  Smälta ner och/eller omarbeta gamla smycken

●  Lägga till ädelstenar på befintliga smycken

Vi kan självklart hjälpa dig hitta stenar eller pärlor som passar din personlighet och stil. Ädelstenar som vi inte har i lager kan vi enkelt söka efter hos våra betrodda leverantörer.